Sony obre una línia de finançament per a les idees innovadores dels seus empleats


La marca tecnològica Sony va llançar al juny de l'any 2015 la plataforma de crowdfunding, anomenada 'Primer vol'. Tot i tenir el mecanisme de funcionament d'un lloc de crowdfunding marca una diferència rellevant: en la plataforma només es valoren i es financien projectes proposats pels seus empleats.

Aquesta iniciativa vol fomentar l'esperit emprenedor de la plantilla i que la innovació es consolidi, de manera que es doni curs a les idees dels empleats. 'Primer vol' permet així finançament per adquirir nous dispositius o productes desenvolupats pels propis empleats de Sony.

La plataforma oberta de l'empresa japonesa ja ha fet els primers llançamentst al mercat, fins ara s'han promogut aquests tres productes innovadors locals: el rellotge Wena, un rellotge cronòmetre que té tota les novetats tecnològiques incorporades però amb aspecte clàssic (Wena significa "Portar l'electrònica de manera natural", és a dir, portar objectes electrònics sense que ho semblin) el rellotge també incorpora correu electrònic, sms, fa seguiment de l'activitat física de l'usuari, etc.; FES Watch, un rellotge en paper electrònic, flexible i minimalista que s'adapta als moviments del canell i també Huis, un comandament a distància universal molt simple i elegant - que pot controlar qualsevol dispositiu des del televisor, passant per la llums o l'aire condicionat de la casa, llançat al mercat el febrer d'aquest any.

projecte First-fly  

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article