Waze: Informació en xarxa del trànsit local i global


“Waze” és una app que pretén contribuir a un trànsit més fluït i a una millora de la seguretat en la conducció,  gràcies a alertes d'accidents o presències policials que pengen els mateixos usuaris. També s'actualitza en funció de l'estat de les carreteres i ofereix informació de les gasolineres més barates.

Amb la tornada a la feina i, ben aviat, a les escoles, una aplicació com aquesta, que compta amb més de 75 milions de descàrregues, pot ser molt útil per tenir informació fresca i local de quin és el millor trajecte que cal prendre.

“Waze” és gratuïta i ha aconseguit més de 75 milions de descàrregues. Està disponible per a sistemes operatius iOS, Android i Windows Phone.

Waze connecta als conductors entre si, i ajuda als usuaris a crear comunitats de conductors locals que treballen junts per millorar la qualitat dels seus viatges diaris. Això significa evitar-los la frustració d'estar aturats en embussos de trànsit, avisar-los sobre un control policial o retallar-los cinc minuts dels seus trajectes en mostrar-los noves rutes que no haurien pensat.

Després d'inserir la seva adreça de destinació, els usuaris només condueixen amb l'aplicació oberta en els seus telèfons per contribuir a informar sobre el trànsit. Però també poden prendre un rol més actiu en compartir alertes sobre accidents, controls policials, o qualsevol altre obstacle que trobin pel camí, i així avançar als usuaris de la seva àrea que es trobaran pel camí.

L'aplicació també contempla un espai on s'indica els preus de les gasolineres en funció de cada ruta.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waze&hl=es

https://itunes.apple.com/es/app/waze-navegador-gps-mapas-y/id323229106?mt=8

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/waze/9wzdncrfj2m3

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article