L'Associació de Comerciants del Mercat del Lleó de Girona sorteja 500€ per gastar en tres hores


L'Associació de Comerciants del popular Mercat del Lleó de Girona prepara una promoció per als mesos de setembre i octubre en què se sortejarà un xec de 500 € que el guanyador haurà de gastar en 3h durant el dia 20 d'octubre. Una acció original que pretén dinamitzar la tornada de les vacances.

L'Associació de Comerciants del Mercat del Lleó prepara una promoció de fidelització que durà a terme els propers mesos de setembre i octubre en què se sortejarà un xec de 500 € que el guanyador haurà de gastar en 3h durant el dia 20 d'octubre. Hi podran participar tots els usuaris del mercat que facin les seves compres durant el setembre i l'octubre. Amb aquesta acció l'Associació vol dinamitzar la tornada de les vacances i de passada ajudar a omplir la nevera de cares a les Fires de Sant Narcís.

El mercat
El Mercat del Lleó és el centre de distribució de producte fresc de la ciutat: carn, peix, fruites i verdures, queviures... En els darrers anys l'actualització del mercat i els productes que s'hi poden trobar ha estat constant, incorporant les darreres novetats gastronòmiques, com els productes biològics, sense gluten, plats preparats, carnisseria equina, i espècies, entre altres. També s'hi pot trobar una aula gastronòmica on s'hi fan activitats de tot tipus relacionades amb la cuina de mercat.

El mercat, que es troba situat a la plaça Francesc Calvet i Rubalcaba, popularment coneguda com la plaça del Lleó, té una superfície de planta de 1.712 m² distribuïts, quasi a parts iguals, entre parades i passadissos i amb un lineal de venda de quasi mig quilòmetre. Hi ha 58 punts de venda que comprenen diferents carnisseries, cansaladeries, xarcuteries, fruiteries, peixateries, menjars cuinats, pesca salada, etc.

En el darrer estudi sobre els usuaris del Mercat, que va elaborar l'Ajuntament de Girona, es constatava que hi ha uns 1.200 clients diaris,  que fan una despesa mitjana de 50€.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article