L'ajuntament de Lliçà d'Amunt aposta pel menjador solidari a domicili


Aquesta setmana, s'ha iniciat un nou projecte, promogut per la regidoria de Benestar i Família de Llicà d'Amunt, que té com a objectiu donar servei de menjador a domicili durant l'estiu als nens i nenes amb menys recursos econòmics i, que habitualment, ja disposen de beca de menjador durant el curs escolar.

Es tracta de garantir que aquests nens i nenes en situació de risc social i més vulnerables puguin fer un àpat equilibrat al dia.

Per donar un major abast social al projecte, s' ha integrat com a beneficiari d'aquesta iniciativa al col·lectiu de persones grans del municipi que viuen soles, o bé, es queden en situació de desemparament durant l'època estiuenca. D'aquesta manera, es fa una visita diària que té una doble finalitat, l'alimentació i el suport social d'aquestes persones en situació de risc.

Els beneficiaris d'aquesta iniciativa, sufragada econòmicament per l'Ajuntament, són al voltant d'un centenar de persones usuàries dels Serveis Socials Municipals, que han estat els encarregats d'avaluar i fer la concessió del servei.

El repartiment dels aliments, que es fa diàriament als domicilis dels beneficiaris, compta amb la col·laboració altruista de persones voluntàries del municipi, que ja participen o han participat, prèviament, en altres iniciatives municipals.

L'Ajuntament agraeix aquesta tasca desinteressada als voluntaris i fa una crida a persones que puguin estar interessades en participar com a voluntàries en el servei de menjador solidari a domicili. Si és aquest el cas, cal contactar amb els Serveis Socials Municipals (c. de Rafael Casanovas, 8, 1a planta – 938607220- c/e: [email protected]).

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article