Estrena del documental 'Los Castores'


Presentat al DocsBarcelona, el documental 'Los Castores', dels xilens Nicolàs Molina i Antonio Luco, reflexiona en clau d'humor sobre l'intervencionisme humà i les greus conseqüències mediambientals, socials i econòmiques que pot ocasionar en l'entorn.

El documental xilè LOS CASTORES, tracta sobre la lluita entre l’home i una plaga de castors que està a punt d’acabar amb tot l’ecosistema d’una de les illes xilenes de la Terra del Foc. La pel·lícula es podrà veure el proper 2 de juliol als Aribau Multicines de Barcelona o a qualsevol de les projeccions programades arreu de Catalunya i la resta de l’estat durant el més de juliol.

El dijous 2 de juliol, estrena de “Los Castores”, una proposta en clau d’humor, a mig camí entre una pel·lícula de ciència ficció i un documental natural, sobre la lluita de dos biòlegs contra una plaga de castors que destrueixen i modifiquen de forma irreversible el paisatge. Sense cap animal que amenaci la supremacia del castor, l’esser humà haurà de convertir-se en el seu depredador per salvar Terra del Foc.

A través del web El Documental del Mes podreu assabentar-vos de les sales de tot el país on està prevista la projecció de 'Los Castores'

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article