Concurs de fotografia Wiki Loves Earth 2015 d'Espais Naturals a Catalunya


Després d’una primera edició el 2014, Wiki Loves Earth ha programat una segona edició per tot l’àmbit català organitzat per Amical Wikimedia. Tothom hi pot participar per millorar la Viquipèdia i per donar a conèixer el patrimoni natural local a través de fotografies. Només heu d’observar allò que teniu prop de casa i ajudar a difondre-ho. Hi haurà premis locals i la millor selecció entrarà en premis internacionals.

Wiki Loves Earth és un concurs fotogràfic internacional sobre patrimoni natural que es duu a terme durant el mes de maig de 2015.

El concurs vol recollir el màxim d'imatges d'alta qualitat sobre el patrimoni natural amb la intenció de descobrir i difondre la informació sobre el patrimoni a partir d'un registre gràfic útil per la Viquipèdia. És una invitació oberta a tothom perquè comparteixi el seu coneixement i les seves fotografies, dins de l'esperit que tothom pugui accedir lliurement al coneixement comú. Per això demanen als participants que cedeixin les seves fotografies sota unes determinades condicions.

Podeu consultar les imatges enviades fins al moment a través d'aquest enllaç

Condicions per participar:
- Només es pot participar amb les pròpies fotos.
- Totes les fotos se cedeixen sota les condicions d'una llicència lliure. Recomanen la llicència Reconeixement i Compartir Igual 3.0 de Creative Commons, CC-BY-SA-3.0 (estaran disponibles per a la Viquipèdia respectant l'autoria).
- Les fotos es poden carregar per al concurs de l'1 al 31 de maig de 2015, independentment de quan hagin estat fetes.
- Tots els elements per fotografiar tenen un codi d'identificació a indicar en el fitxer carregat (vegeu com trobar-lo).
- El participant serà informat dels premis obtinguts per l'adreça de correu electrònic definida en el seu compte d'usuari (és confidencial i l'única dada d'identificació demanada).

Més informació

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article