140 projectes aspiren a rebre una beca de la Fundació Jaume Casademont 2015


En la seva vuitena edició, les 17 beques que atorga la Fundació Jaume Casademont tenen un total de 140 projectes aspirants, un 35% més que l'edició anterior. La convocatòria segueix es divideix en diferents categories: Les Beques 'Educar Menjant' destinades a projectes que promocionen els hàbits alimentaris entre els joves, les Beques 'Actívica' que promocionen l’activitat física, les Beques de 'Cultura Popular' i  les Beques Joves10.

Un total de 140 projectes, un 35% més que l’any 2014, aspiren a rebre una de les 17 beques que ha convocat la Fundació Jaume Casademont per aquest 2015. Beques que oscil.len entre 1.500 i 5.000 euros, en funció de la categoria.

Les Beques Educar Menjant es basen en experiències educatives en el món de l’alimentació. Es tracta d'estimular i promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme als Països Catalans - o zones de parla catalana- i en l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 16 anys per tal de promoure els valors d’una alimentació saludable en el marc d’una gastronomia que és entesa com a cultura. També relacionades amb la promoció de la salut la Fundació ha creat les beques 'Actívica' que pretenen posar en valor la cura del cos i la promoció de l'activitat física.

Les Beques Cultura Popular, arriben a la 5a edició i pretenen impulsar la producció i exhibició de cultura popular catalana amb la finalitat de crear nous espectacles, moderns, actuals, atractius al públic, i essent capaços de crear sinèrgies amb altres formes de cultura com poden ser les arts plàstiques, la música, el circ, la literatura , els museus, etc.

Per últim, les beques Joves10, tenen com objectiu crear una nova beca destinada a joves que presentin projectes basats en els valors de la cultura de l'esforç i que aportin valor a la societat. Els destinataris són tots els alumnes de Batxillerat i Segon Grau de Formació Professional.

Més informació:


 

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article