Presenten una web que fa més accessible l'auto administració de les comunitats de veïns


La Cambra de la Propietat Urbana de Girona presenta una web que fa possible que els mateixos propietaris puguin gestionar i administrar la seva comunitat de veïns. La idea del portal és posar a l'abast dels propietaris una eina en línia que estalviï temps i diners a les comunitats de veïns. L'eina anomenada Propigest, permet gestionar les tasques habituals de manera senzilla i intuïtiva.

Propigest disposa d'un complet gestor de documents (pressupost, avisos, convocatòries d'assemblees i reunions, gestor de morosos, etc.) on la informació de la comunitat pugui compartir-se en tot moment entre els veïns, ja que  queda centralitzada i és accessible. Amb aquesta eina també s'agilitza el traspàs d'informació quan es renova la junta.

Amb aquesta eina l'administrador o president de la comunitat pot accedir a una visió general de la situació de la comunitat: avisos i missatges de la comunitat, estat dels pressupostos, estat de comptes, gestor documental, control d'ingressos i despeses, rebuts, factures, pressupostos i moviments bancaris, proveïdors i morosos.

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona és una entitat associativa sense ànim de lucre formada per més de 6.000 socis de les comarques gironines. L'entitat compleix enguany 95 anys d'història.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article