Microfinançament per a un projecte d'esport adaptat entre discapacitats físics


L'escola AFA (Activitat Física Adaptada) és un projecte d'UNES Unió Esportiva amb l'objectiu de fomentar l'esport adaptat entre les persones amb discapacitats físiques, i amb el qual ja participen hospitals i centres de rehabilitació, com ara l'Hospital Sant Joan de Déu, l'Hospital de la Vall d'Hebrón i l'Hospital Moisés Broggi.
L'associació sense ànim de lucre està adreçada a tots tipus de públics, treballant amb tot tipus d'activitats i jocs per fomentar l'activitat física adaptada entre presones amb discapacitat i l'esport inclusiu. Ara, i per poder mantenir la seva activitat, i davant els problemes econòmics de l'entitat, han llançat una campanya de microfinançament a la plataforma online Donnem.com , què facilita fer microdonatius d'un euro amb caràcter mensual, amb la idea de garantir l'estabilitat de les associacions que formen part.

Els inicis de l’UNES Unió Esportiva es remunten el gener de 1983, quan el club va començar les seves activitats com a entitat privada sense ànim de lucre. Des d’aleshores, la seva principal finalitat ja va ser donar suport i promocionar l’activitat esportiva entre persones amb discapacitat física.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article