Formació per a joves en innovació social


L'Associació Nova ha obert inscripcions per al projecte Activa't adreçat a jjoves de l'Àrea metropolitana de Barcelona amb ganes d'aprendre a gestinar projectes de transformació social. El curs és gratis per als joves en situació d'atur d'entre 20 i 30 anys.

Nova és una associació independent  i sense ànim de lucre que promou la innovació social per generar noves pràctiques i models que facin transitar la societat cap a un món habitable per a tothom. L'associació es un projecte que vol oferir eines a a una ciutadania activa que practica la innovació social i que vol iniciar transformacions socials de llarg abast.
El termini d'inscripcions per al projecte Activa't finalitza el proper 23 d'octubre. Es tracta d'un projecte adreçat a joves residents a l'àrea metropolitana de Barcelona que tinguin ganes d'aprendre a crear i gestionar propostes de transformació social. La inscripció és gratis per a joves d’entre 20 a 30 anys en situació d’atur. Activa’t és un procés innovador on aprendràs: models i experiències de projectes autogestionats, eines per a la comunicació (fotografia, vídeo, blogs i xarxes socials), comunicació i relacions interpersonals, mediació i gestió de conflictes…

Entre d'altres matèries, la formació abasta temàtica de treball i moviment corporal, comunicació interpersonal, mediació i gestió de conflictes, models i experiències de transformació social, realització audiovisual o com entendre la realitat des d’una perspectiva de gènere.
Més informació 

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article