Venda d'aliments ecològics i de compromís social a les parades dels Ferrocarrils


Des del del 7 d’octubre els clients de Ferrocarrils de la Generalitat podran comprar fruita, verdura, ous i altres aliments ecològics a les estacions de Gràcia i Sarrià. Concretament les parades estaran ubicades cada dimarts entre les 12.00h i les 19.30h a Gràcia i cada dijous en el mateix horari a l’estació de Sarrià. La iniciativa és arran del conveni signat entre FGC i la Fundació Viver Bell-lloc per a col.laborar i promoure aliments ecològics de proximitat produïts per la Fundació sota la marca La Tavella. El conveni no descarta l’obertura de noves parades en altres estacions de la xarxa d’FGC.

El conveni signat estableix les bases de la col·laboració entre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Viver de Bell-lloc per tal de potenciar els productes d’agricultura ecològica i de proximitat produïts per la Fundació.

Tots els aliments de la Fundació Viver de Bell-lloc procedeixen d’agricultura ecològica i es comercialitzaran envasats per a consum individual sota la marca de La Tavella. Amb aquesta iniciativa, FGC vol incentivar els hàbits alimentaris saludables entre els usuaris del transport públic.

La Fundació Viver de Bell-lloc és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Cardedeu que té com a objectiu la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental sever. El Viver, com se’l coneix, té més de 30 anys d’història, i avui dóna feina a més de 110 persones el 80% de les quals pateix alguna discapacitat. Entre les seves activitats empresarials destaca la producció i venda de fruita, verdura i alimentació ecològica en general per Internet.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article