L’Associació Llibres Lliures obre un nou espai al Barri del Born


Després de set mesos des de la posada en marxa a Barcelona, l’Associació Llibres Lliures obre un nou espai al carrer Carders 12, al barri del Born de Barcelona, per continuar amb el seu objectiu de fer la cultura accessible a tothom, de manera gratuïta i solidària.

La inauguració es farà el dia 5 d’abril de 17 a 20h amb pica-pica, espectacles, sorteig i algunes sorpreses més.

Aquest nou espai s’obre gràcies a un acord de col·laboració amb RAI (Recursos Animació Intercultural), una associació que funciona com a plataforma de projectes per a la transformació social, cultural i educativa des de fa 20 anys. Entre d’altres activitats, cada any RAI Art produeix el Festival de Teatre del Casc Antic i la Mostra Internacional de Curtmetratges.

D’aquesta manera s’arribarà a més persones i es podrà donar un millor servei, ja que la seu al carrer Cantàbria té ja un fons de llibres molt superior a la seva capacitat i aquest fet limita l'espai on s'organitzen regularment algunes de les activitats culturals.

A més a més de la llibreria, també s’ofereixen tallers, cursos, recitals, lectures i altres activitats culturals gràcies al suport de voluntaris.

L’Associació Llibres Lliures va néixer el setembre de 2013, al barri de la Verneda, amb la intenció de posar a l’abast de tothom la cultura i els llibres de manera gratuïta.

L’associació es finança mitjançant les donacions voluntàries de llibres, DVD’s, donacions econòmiques i les quotes de socis. A més a més, està regentada per voluntaris que desitgen col·laborar amb el projecte.

La llibreria és oberta de dilluns a dissabte, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article