Aunclic.cat agrupa tot el comerç de proximitat


Les botigues del vostre carrer, del barri o de la vostra ciutat es poden trobar a aunclic.cat, un portal català que intenta la millor oferta de vendes de proximitat a la xarxa. El lloc web proporciona l'opció de triar i remenar, gaudir de descomptes, ofertes, comprar des de casa a qualsevol hora. I a més, facilita la possibilitat de fer portar la comanda a casa.

La iniciativa es va crear el maig passat i des d'aleshores ja compta amb més de 600 comerços i ha obtingut 90.000 visites a l'estoc dels establiments adherits.

El portal vol fer front als centres comercials tradicionals i agrupa via internet botigues de tot tipus, ordenades per nom, categoria i comarca. L'objectiu és fer comerç de proximitat a internet, en un espai senzill, pràctic i dinàmic.

Per promoure les vendes per Internet les marques i els magatzems fan descomptes en els preus finals dels productes, unes oportunitats que es poden visitar des de casa gràcies a aquest nou centre comercial virtual, que vincula els seus interessos amb els del petit comerç de proximitat.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article