Itineraris per Europa que segueixen el trajecte de l'alimentació saludable


És un projecte del portal etselquemenges i es tracta de configurar recorreguts per diverses ciutats europees que es converteixin en una guia saludable on poder trobar el millor mercat ecològic de la zona, la granja, la cooperativa o el supermercat de referència per qui vol menjar sa, o quin és el millor restaurant saludable on només hi van els locals.  El projecte, anomenat Boníssim Europa vol establir vincles amb bloguers gastronòmics de referència per ciutats de França,Anglaterra, Alemanya, Holanda, Dinamarca i Suècia.

Quins aliments locals mengen en aquella ciutat i com els combinen al plat per fer-ne receptes saludables seguint la seva cultura gastronòmica? aquesta és una de les preguntes que es faran els reporters del portal per intentar aproximar-nos a la tradició gastronòmica d'aquests països, però alhora, tindran en compte la seva sensibilitat vers els productes que són nets, justos i saludables.

Boníssim Europa, ha iniciat recorregut de moment a través de Verkami
, portal que presenta iniciatives que busquen el finançament d'una manera directa amb la suma d’aportacions individuals.  De moment hi ha més de 1200 euros recaptats. Els fons es
destinaran a la producció i postproducció de les entrevistes escrites i audiovisuals que es penjaran a Etselquemenges, mes a mes, a partir del mes de setembre.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article