el digital d'economia domèstica i consum a Catalunya

abr
24
dj
Dia Nacional de la Fibrosis Quistica

Actualitat

Els preus de la coca de Sant Joan es mantenen


Novetats Divendres, 20 de juny de 2008, a les 07:10 h
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant






Els Gremis de Pastisseria de Catalunya preveuen per la revetlla de Sant Joan d'aquest any un lleuger augment en les vendes de les coques de pastisseria, així, calculen que durant la revetlla del proper dia 23 es vendran aproximadament arreu de Catalunya 1.700.000 coques de pastisseria. El preu, es manté com l'any passat, i es calcula que una família de quatre persones, es gastarà de 16 € a 30 € aproximadament en la compra de les coques pròpies de Sant Joan. Entre els diversos tipus de coques característiques d’aquesta Diada, destaca la clàssica i, sens dubte, la que té més èxit entre els consumidors que és la coca de brioix amb fruites i pinyons, seguida de la coca de llardons de full i la de pinyons farcida de crema. Els gremis de pastissers recorden que la qualitat i l’elaboració artesana de les coques realitzades pels professionals del sector fa que els consumidors prefereixin adquirir les tradicionals coques de Sant Joan a les pastisseries agremiades per la seva qualitat, garantia, i sobretot pels ingredients naturals que s’utilitzen per a la seva elaboració.


Lectures 2311 lectures  comentari Cap comentari


publicitat



Comentaris


No hi ha cap comentari



Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web jornal.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
Previsualització

La direcció del web jornal.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
publicitat


Jornal.cat © 1999 - 2014

Edita
Xadica
Membre de
acpg
Subscriu-te als titulars de Jornal.cat per RSS   Troba Jornal.cat al Facebook   Segueix Jornal.cat al Twitter