Som Energia inicia la comercialització d'electricitat verda


La cooperativa de producció i consum d'energia verda Som Energia ja està inscrita com a comercialitzadora oficial des de finals de juliol. Des d'aleshores s'ha fet el traspàs dels primers socis cap al consum d'energia a través de la cooperativa, però ara resta fer el salt de la majoria dels inscrits. Per donar relleu a l'esdeveniment la cooperativa està preparant la celebració aquest dissabte 1 d'octubre  en un acte obert a tothom des de la platja de Mataró. 'Fem el salt a Som Energia' és el lema de fons de l'activitat que pretén divulgar bones raons per passar-se a l'energia verda.

La cooperativa Som Energia vol fer aquest dia un salt a l'aigua simbòlic, per demostrar la valentia de plantar cara a les grans comercialitzadores d'energia elèctrica des d'una entitat formada per un col.lectiu d'usuaris amb l'objectiu de fer un consum responsable, net i transparent.

Per a les persones que encara no son sòcies de Som Energia, a partir d’avui fins l’1 d’octubre la cooperativa els ofereix un argument diari per a 'fer el salt' a Som Energia:

Dia 5: Per fer un consum responsable i de transformació del model energètic actual.

Dia 4: Per rebre un servei eficient millor, transparent i que treballa per a tu, en benefici dels socis/es.

Dia 3: Perquè amb un simple tràmit via web, sense canvis tècnics de la teva instal·lació, és pot canviar a Som Energia.

Dia 2: Perquè tenim l’objectiu de generar tanta energia renovable com consum tinguin els nostres socis-consumidors.

Dia 1: Per consumir Energia certificada 100% renovable, sense cap sobrecost. La nostra energia neta no costa més que l’energia “bruta”.

web de Som Energia

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article