Livop, una proposta per a treure el rendiment màxim al cotxe particular





La majoria de propietaris de vehicle particular, a la pràctica l'utilitzen poc més del 10% del temps. Durant la jornada laboral, a la nit o quan estem de vacances el cotxe resta aturat a l'aparcament. La proposta de Livop, una companyia francesa vinculada a la innovació, és que els propietaris treguin rendiment a les estones que no utilitzen el seu vehicle, mentre que, qui no desitgi invertir en la compra d'un cotxe pugui utilitzar-ne un a estones, sense preocupar-se ni de l'assegurança, ni del mecànic, a un preu molt interessant. Una idea que ja ha estat desenvolupada per empreses a diferents punts del planeta, la novetat rau en aquest cas, que no caldrà lliurar i recollir claus del vehicle, ja que el cotxe funciona a través d'una targeta.

Així, els propietaris no han de perdre temps per lliurar les claus als llogaters i recollir! Livop ha desenvolupat un sistema que li permet obrir i arrencar el cotxe de lloguer amb una simple targeta. Aquest sistema també controla el nombre de quilòmetres recorreguts i el temps d'ús del vehicle pels conductors.

Una fórmula de contracte d'arrendament que permet als propietaris guanyar alguns diners amb el seu cotxe, i als llogaters estalviar molta despesa en el manteniment d'un vehicle particular. El cotxe està disponible només quan el seu amo ho decideixi. El llogater paga a l'empresa una remuneració mensual, determinada pel temps d'ús, el consum de combustible i el nombre de quilòmetre recorreguts. Per l'arrendatari, els preus són força interessants: 3 € per una hora, incloent l'assegurança i de 500 € per 28 dies (una tercera part del que costa el lloguer d'un vehicle al mercat convencional). Livop està disponible gairebé a totes les ciutats franceses.

Livop

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article