Silicon Valley més a prop


Comença el cicle "Idees d'e-futur" amb la participació de l'emprenedor Xavier Verdaguer, que ha explicat la seva nova empresa Innovalley. El cicle, impulsat per l'Ajuntament de Girona amb col·laboració del Parc Científic i Tecnològic de la UdG, tenen per objectiu divulgar la innovació i la creativitat en relació a les noves tecnologies i el sector audiovisual. S'organitza cada darrer dimecres de mes entre 9 i 11 h, fins al juny.

L’emprenedor Xavier Verdaguer ha engrescat a l’aventura de l’emprenedoria els assistents en una conferència centrada en els valors de Silicon Valley, en el marc de la ponència inaugural del cicle “Idees d'e-futur” que impulsa l’Ajuntament de Girona, amb la col·laboració del ParcCientífic i Tecnològic i la Diputació de Girona, a través de la gestió de Catalunya Valley.

Verdaguer ha exposat el cas de la seva nova empresa, Innovalley –creada fa 11 mesos als Estats Units-, per exposar els valors de la cultura nord-americana en la regió capdavantera al món en temes relacionats amb la innovació, l’emprenedoria, el talent i internet.

Verdaguer ha animat els assistents a què no tinguin por del fracàs i els ha motivat perquè vulguin tenir projectes innovadors i que es puguin convertir en globals gràcies a l’esclat de les noves tecnologies. L’emprenedor osonenc ha resumit els punts forts de Silicon Valley per exposar de quina manera poden servir de referència en un gran centre com el Parc de la UdG: la Universitat de Stanford, el talent, la cultura emprenedora, la inversió, el “networking” i la qualitat de vida. “No tingueu por a voler anar a Silicon Valley i voler promoure un projecte. És una gran oportunitat que tenim els catalans per exportar talent i creativitat”, ha destacat Verdaguer, que ha anunciat que prepara una nova aventura personal per ajudar als emprenedors catalans que vulguin instal·lar-se a Silicon Valley.

Aquests col·loquis en format de conferències sobre el sector TIC-Media (organitzats per Catalunya Valley, en el marc del projecte diGital, el Clúster TIC-Media de Girona, subvencionat amb fons europeu FEDER) tenen per objectiu divulgar la innovació i la creativitat en relació a les noves tecnologies i el sector audiovisual. El proper convidat serà el periodista Jordi Llompart, en la ponència entorn el sector de cinema 3D que se celebrarà el dimecres 26 de gener, a partir de les 9.15h del matí.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article