Entrevistes
-
“Si continuem produint i gastant ens quedarem sense recursos”
Cosima Dannoritzer
Directora del documental 'Comprar, llençar, comprar'
-
'Sóc optimista sobre la capacitat que tenen les persones de rebel.lar-se'
Miren Etxezarreta
Catedràtica d'Economia Aplicada a la UAB
-
"La percussió com a eina per connectar amb la nostra essència"
Lluís Molas
Percussionista. A través de les seves percu-jams treballa la comunicació i l'autoestima
-
Reciclarte: Disseny i art a partir del rebuig
Maria Creo i Albert Jurnal
-
"Fer pa és alquímia pura"
Víctor Garcia
Fundació Triticatum
-
"Mengem productes molt econòmics però que tenen un alt cost ecològic, sanitari i social"
Gustavo Duch
Autor del llibre "Lo que hay que tragar" i coordinador de la revista “Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas”
-
"La manca de liquiditat obliga les caixes a convertir-se en bancs"
Santiago Niño Becerra
Catedràtic d'Estructura Econòmica de la Universitat Ramon LLull
-
"Revelar-nos també vol dir consumir menys o canviar els comptes corrents de determinats bancs"
Arcadi Oliveres
President de Justícia i Pau
-
"Fem el mateix procés que la cervesa artesana, però amb ingredients ecològics"
Julià Vallès
-Companyia Cervesera del Montseny-
-
“Utilitzem les plantes com a eina de desobediència civil”
Josep Pàmies
Pagès, impulsor de la plataforma Som Lo Que Sembrem
-
"Simplement intentem viure d'acord amb la terra i mostrar-ho a qui vulgui venir"
Emili Duran
Mas El Vilar (Cogolls - Garrotxa)
-
"Hem creat un portal per distribuir la nostra carn, anem de la granja a la ciutat"
Joan Duranoc -Granja Ramonic-
productor de carn de porc ecològica
-
“El client és el responsable final dels diners”
Joan Anton Malé
Subdirector general de Triodos Banck
-
"El 90% de la producció l'exportem al mercat europeu"
Hans de Roos
Oli ecològic Can Solivera
-
"La passió per recuperar llavors de blat antic"
V
-
"Comercialitzo gairebé tota la producció a través d'Internet"
Marcel Oriol
Pagès ecològic del Parc Natural del Montseny
-
Les Torres de Selma: El vi biodinàmic i la seva vinculació al paisatge
J
p
-
Verdures i fruits Molins, producció i venda dins de l'àrea metropolitana
L
p
-
Verdures ecològiques "de l'hort al pot"
Montserrat Miralles (Can Maia)
Productora de verdures i conserves ecològiques
-
Les clàusules de les hipoteques que més mal han fet
Jordi Tarruella
Sots- President d'Aicec - Adicae
-
“Si continuem produint i gastant ens quedarem sense recursos”
Cosima Dannoritzer
Directora del documental 'Comprar, llençar, comprar' -
'Sóc optimista sobre la capacitat que tenen les persones de rebel.lar-se'
Miren Etxezarreta
Catedràtica d'Economia Aplicada a la UAB -
"La percussió com a eina per connectar amb la nostra essència"
Lluís Molas
Percussionista. A través de les seves percu-jams treballa la comunicació i l'autoestima -
Reciclarte: Disseny i art a partir del rebuig
Maria Creo i Albert Jurnal
-
"Fer pa és alquímia pura"
Víctor Garcia
Fundació Triticatum -
"Mengem productes molt econòmics però que tenen un alt cost ecològic, sanitari i social"
Gustavo Duch
Autor del llibre "Lo que hay que tragar" i coordinador de la revista “Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas” -
"La manca de liquiditat obliga les caixes a convertir-se en bancs"
Santiago Niño Becerra
Catedràtic d'Estructura Econòmica de la Universitat Ramon LLull -
"Revelar-nos també vol dir consumir menys o canviar els comptes corrents de determinats bancs"
Arcadi Oliveres
President de Justícia i Pau -
"Fem el mateix procés que la cervesa artesana, però amb ingredients ecològics"
Julià Vallès
-Companyia Cervesera del Montseny- -
“Utilitzem les plantes com a eina de desobediència civil”
Josep Pàmies
Pagès, impulsor de la plataforma Som Lo Que Sembrem -
"Simplement intentem viure d'acord amb la terra i mostrar-ho a qui vulgui venir"
Emili Duran
Mas El Vilar (Cogolls - Garrotxa) -
"Hem creat un portal per distribuir la nostra carn, anem de la granja a la ciutat"
Joan Duranoc -Granja Ramonic-
productor de carn de porc ecològica -
“El client és el responsable final dels diners”
Joan Anton Malé
Subdirector general de Triodos Banck -
"El 90% de la producció l'exportem al mercat europeu"
Hans de Roos
Oli ecològic Can Solivera -
"La passió per recuperar llavors de blat antic"
V
-
"Comercialitzo gairebé tota la producció a través d'Internet"
Marcel Oriol
Pagès ecològic del Parc Natural del Montseny -
Les Torres de Selma: El vi biodinàmic i la seva vinculació al paisatge
J
p -
Verdures i fruits Molins, producció i venda dins de l'àrea metropolitana
L
p -
Verdures ecològiques "de l'hort al pot"
Montserrat Miralles (Can Maia)
Productora de verdures i conserves ecològiques -
Les clàusules de les hipoteques que més mal han fet
Jordi Tarruella
Sots- President d'Aicec - Adicae