Workshop: “L’ús de sensors per millorar la qualitat de producte en la industria alimentaria”

  • Monells
    Girona
El projecteu europeu MUSE-Tech, en el que hi participa l’IRTA, organitza el proper 26 de setembre el workshop: “L’ús de sensors per millorar la qualitat de producte en la industria alimentaria” a Monells (Girona).

Un dels principals reptes de la indústria alimentària és reduir els costos de fabricació i les pèrdues al llarg del procés. L'aplicació de sensors i tecnologies innovadores pot permetre un control més eficient dels processos. Aquest workshop proporcionarà als participants informació sobre l'estat de l'art i la implementació de diferents tipus de sensors (Quasi Imaging Vis-NIR multicanal, de temperatura distribuïda, hiperespectral, foto-acústic i làser per volàtils i gasos), amb l’objectiu de millorar la qualitat i homogeneïtat del producte final.

El workshop és gratuït i inclourà investigadors referents a nivell europeu, de manera que les ponències seran en anglès però hi haurà un servei de traducció simultània disponible. A la tarda es realitzarà una sessió pràctica per demostrar l'ús i les capacitats de la tecnologia desenvolupada en el projecte MUSE-Tech per controlar el procés de fregit de patates xips.

Les places són limitades i cal confirmar l’assistència a: [email protected]
Workshop: “L’ús de sensors per millorar la qualitat de producte en la industria alimentaria”