el digital d'economia domèstica i consum a Catalunya

Actualitat

Tecnologia Divendres, 16 de juny de 2017, a les 09:15 h

Les tecnologies que canviaran el treball

Si amb la revolució de les Noves Tecnologies alguna cosa canviarà, això és el treball. Alguns estudis apunten que el 65 per cent dels alumnes de primària actuals, treballaran en professions que encara no existeixen.
.
Ampliar

Lectures 784 lectures   Comentaris Cap comentariTecnologia Dilluns, 5 de juny de 2017, a les 18:30 h

El sector turístic explora l'aliança amb l'audiovisual i les noves tecnologies per captar nous públics

Fotografia: Universitat Pompeu Fabra a Flickr
Fotografia: Universitat Pompeu Fabra a Flickr

El congrés Terres Lab, dins del festival de cinema turístic Terres Catalunya, presenta experiències destinades a integrar videojocs o realitat virtual en la promoció.
Ampliar

Lectures 889 lectures   Comentaris Cap comentariTecnologia Dijous, 1 de juny de 2017, a les 09:00 h

Acord per implantar el Mercat Únic Digital

El Parlament Europeu, el Consell i la Comissió Europea han assolit un acord polític sobre la iniciativa WiFi4UE i el seu finançament, que servirà per instal·lar wifi gratuït a espais públics de tot Europa, com ara places, parcs o hospitals. La iniciativa WiFi4UE permetrà que pels volts del 2020 totes les ciutats i localitats europees disposin d'accés gratuït a Internet sense fil als principals centres de la vida pública..
Ampliar

Lectures 829 lectures   Comentaris Cap comentaripublicitat

Tecnologia Dimecres, 31 de maig de 2017, a les 13:30 h

Una avaria impedeix a més de 200 farmàcies dispensar medicaments a través de la recepta electrònica

Fotografia: James Stewart a Flickr
Fotografia: James Stewart a Flickr

La incidència continua oberta des de fa més de 24 hores tot i que els usuaris tenen l'accés garantit a la seva medicació.
Ampliar

Lectures 866 lectures   Comentaris Cap comentariTecnologia Dimecres, 24 de maig de 2017, a les 09:15 h

Les conseqüències d'un error de Google Maps

Que les noves tecnologies condicionen cada vegada més la nostra quotidianitat, el treball, l'oci i les relacions ja no ho posa en dubte ningú. Deixem en mans de la tecnologia elements tan importants com la pràctica de la memòria o de l'orientació així, la informació que en rebem la usem, sovint, sense passar per un sedàs crític. Hi tenim confiança cega.  Això explica la situació per la que van passar els habitants d'un poblet nourec fa pocs mesos, quan gràcies a un error de Google Maps van començar a rebre un munt de visitants..
Ampliar

Lectures 1217 lectures   Comentaris Cap comentariTecnologia Dilluns, 15 de maig de 2017, a les 09:00 h

Catalunya territori de proves en el camp del vehicle autònom i connectat

Fotografia  Kārlis Dambrāns a Flickr
Fotografia Kārlis Dambrāns a Flickr

Es tracta del projecte Catalonia Living Lab, dissenyat conjuntament per la Generalitat, la indústria i els agents del sector, que permetrà que fabricants de vehicles i components de tot el món puguin fer assaigs i validacions d’aquesta tecnologia en carreteres, ciutats i circuits al nostre país. És un projecte pioner a Europa i està previst que les proves inicialment es puguin fer en 7 rutes, 7 zones i 3 circuits d'arreu de Catalunya

.
Ampliar

Lectures 1442 lectures   Comentaris Cap comentaripublicitat

Tecnologia Dijous, 27 d'abril de 2017, a les 09:30 h

Freshly Cosmetics guanya un dels premis Gresol

La Fundació Gresol va celebrar aquest dimarts l'acte de lliurament dels Premis Gresol al Talent Jove. Entre els premiats destaca  Freshly Cosmètics, una spin off de la Universitat Rovira i Virgili que promou productes de cosmètica saludable, 100% lliure de tòxics. També van rebre un reconeixement en el mateix acte les marques Captio i Viajes Para Ti.
.
Ampliar

Lectures 2401 lectures   Comentaris Cap comentariTecnologia Dimarts, 4 d'abril de 2017, a les 09:15 h

Ulabox acorda amb el Grup Ros la venda de peix fresc de proximitat

El Grup Ros, que comercialitza peix de les llotges de la costa catalana, ha arribat a un acord amb el supermercat on line Ulabox que inclourà en la seva oferta més de seixanta referències de peix fresc i envasat. El supermercat que ven exclusivament a través de la xarxa, amplia així la seva oferta de producte fresc. .
Ampliar

Lectures 2924 lectures   Comentaris Cap comentariTecnologia Diumenge, 5 de març de 2017, a les 20:00 h

Salut, retail i big data són els sectors destacats en la sisena edició del programa EMPENTA

Un total de 189 projectes es presenten a la sisena edició del programa EMPENTA. La gestió de grans volums de dades, la geolocalització o la transformació digital són algunes de les tendències més destacades en les tries de les start-ups. Ara, al llarg de cinc mesos,  els 20 projectes seleccionats es beneficiaran de les facilitats i els recursos d'Esadescreapolis, Acció i Esade per iniciar el seu trajecte..
Ampliar

Lectures 2817 lectures   Comentaris Cap comentariTecnologia Dimecres, 1 de març de 2017, a les 20:45 h

Premis a la innovació tecnològica amb finalitats humanitàries

La Creu Roja ha lliurat  els Premis a la innovació tecnològica amb finalitats humanitàries, durant la celebració del 4YFN (4 Years From Now), saló dedicat a les startup, en el marc del Mobile World Congress, que té lloc a Barcelona.

Aquests guardons, que responen a l'aposta de l'organització per la innovació tecnològica amb finalitats socials, distingeixen aquells nous desenvolupaments per a dispositius mòbils i compten amb tres categories: "Vida Activa", "Salut Constant" i "Infància i Joventut". L'objectiu és crear aplicacions mòbils innovadores que es puguin utilitzar per a les finalitats pròpies de la Creu Roja en la seva atenció als col·lectius més vulnerables..
Ampliar

Lectures 2718 lectures   Comentaris Cap comentari
Jornal.cat © 1999 - 2017

Edita
Xadica
Membre de
acpg
Amb el suport de
Generalitat de Catalunya
Subscriu-te als titulars de Jornal.cat per RSS   Troba Jornal.cat al Facebook   Segueix Jornal.cat al Twitter