el digital d'economia domèstica i consum a Catalunya

Actualitat

Novetats Dimecres, 21 de juny de 2017, a les 14:00 h

Dia de la Música: Font de la Pólvora acull un projecte per convertir l'afició al flamenc en sortida laboral

Fotografia: ACN
Fotografia: ACN

La iniciativa, impulsada per l'ajuntament de Girona,  arriba a 48 joves aturats del barri de Font de la Pólvora i els ofereix formació musical, audiovisual i per fer de community manager. El projecte ocupacional compta també amb el suport del professorat de l'Escola de Música Moderna i de l' ERAM.
Ampliar

Lectures 552 lectures   Comentaris Cap comentariNovetats Dijous, 15 de juny de 2017, a les 09:15 h

Presenten Barcelona Wink, un marketplace de serveis per a famílies visitants

En una sola web, les famílies de turistes amb infants podran consultar, triar i reservar hotels, restaurants i tot tipus de serveis adients a la seva estada a la ciutat. La plataforma també comercialitza com a producte propi una sèrie de rutes guiades per animadores infantils que facilitaran la visita als principals punts turístics de Barcelona. Barcelona Wink, que s'està acabant de desenvolupar sota el paraigua de Barcelona Activa, ha estat guardonat com a finalista en els premis FuTurisme..
Ampliar

Lectures 781 lectures   Comentaris Cap comentariNovetats Diumenge, 4 de juny de 2017, a les 13:15 h

Creen el primer dispensador intel·ligent d'higienitzant de mans

La multinacional Zobele i l'empresa catalana Touchland crearan el primer dispensador intel·ligent d'higienitzant de mans. El dispositiu, anomenat 'Smart KUB', planteja una alternativa més eficient i sostenible al rentat de mans tradicional amb aigua i sabó.
Ampliar

Lectures 955 lectures   Comentaris Cap comentaripublicitat

Novetats Dijous, 1 de juny de 2017, a les 09:30 h

L'Institut Català de Finances i la CE creen la línia ICF Eurocrèdit per a pimes

La línia oferirà préstecs en condicions preferents per a circulant i/o inversió per a projectes de creixement, penetració de nous mercats o desenvolupament d'empreses ja existents. El nou instrument de finançament estarà cofinançat al 50% per l'ICF i el fons FEDER de la UE

.
Ampliar

Lectures 947 lectures   Comentaris Cap comentariNovetats Dimarts, 25 d'abril de 2017, a les 09:15 h

Neix Cuinara, la nova marca de menjar saludable amb compromís social

Cuinara és una marca de menjar saludable que neix a l'empara d'Àuria Grup, el conjunt d'entitats d'economia social més important de la comarca de l'Anoia, i es prepara a l'àrea de cuinats del centre especial de treball Àuria Cooperativa. La marca distribueix cinc preparats per fer cremes de verdures que es poden trobar als centres BonPreu i Esclat i als supermercats anoiencs de la cadena Supermas. La marca vinculada al Tercer Sector treballa per assolir una producció mensual d'entre 15.000 i 20.000 unitats.
Ampliar

Lectures 4277 lectures   Comentaris Cap comentariNovetats Diumenge, 12 de març de 2017, a les 14:30 h

Estrena del documental 'La revolta de les escales'

Aquest dissabte,  a l'Ateneu Popular de 9 barris, es va fer la pre-estrena del documental "La revolta de les escales". Aquesta peça audiovisual, creada, dirigida i produïda per Metromuster, comença narrant la privatizació de Telefónica fins arribar al Correscales, cursa contra la precarietat laboral que es va fer després de la vaga de treballadors d'aquest sector durant la primavera del 2015..
Ampliar

Lectures 2549 lectures   Comentaris Cap comentaripublicitat

Novetats Diumenge, 12 de febrer de 2017, a les 10:30 h

Impulsant l'economia social i cooperativa de les comarques gironines

Informació i imatge: ACN
Informació i imatge: ACN

Girona ja té el primer Ateneu Cooperatiu vinculat a l’impuls d'iniciatives d’economia social i cooperativa a la demarcació. L’espai s’ubica a les instal·lacions del Centre de Visitants del Gironès a Sarrià de Ter i forma part de la xarxa de deu equipaments d’aquestes característiques que ha impulsat el Departament de Treball, Afers Socials i Família a tot el país. La consellera Dolors Bassa ha presentat el nou servei aquesta setmana  destacant que “afavorirà la creació d’empreses” socials i cooperatives en el camí cap a 'societat més justa i cohesionada”..
Ampliar

Lectures 2728 lectures   Comentaris Cap comentariNovetats Dissabte, 11 de febrer de 2017, a les 10:00 h

El barri del Born presenta el primer Mercat Gourmet de Barcelona

Els millors xefs del barri del Born vendran directament els seus productes i, juntament amb els productors,  crearan el primer mercat gourmet de Barcelona. L'esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de febrer.
Per primer cop, els proveïdors dels millors restaurants vendran els seus productes sense intermediaris al Mercat Born Gourmet. Alhora, els xefs dels restaurants del barri cuinaran en directe els seu brunch de Pagès.
Ampliar

Lectures 3047 lectures   Comentaris Cap comentariNovetats Dimarts, 31 de gener de 2017, a les 09:15 h

Des de Copenhaguen arriba a Barcelona, Donkey Republic, una plataforma global de lloguer de bicicletas

Donkey Republic, és una empresa d'origen danès, que implanta a Barcelona una plataforma de lloguer de bicicletes les 24 hores del dia a través d'una APP.  El model està basat en el que ja funciona a Copenhaguen i a diversos punts del planeta. Actualment, la capital catalana és la segona ciutat amb major parc de bicicletes de l'empresa a nivell global. Els usuaris poden llogar les bicicletes en qualsevol moment del dia, a través de l'app Donkey Republic. Per facilitar la mobilitat a les diferents ciutats on s'instal·la, l'empresa estableix acords amb propietaris locals de bicicletes que les podran mantenir en un espai públic segur, a banda de beneficis econòmics que els podrà aportar posar les bicis a lloguer..
Ampliar

Lectures 2219 lectures   Comentaris Cap comentariComparar,Novetats Dimarts, 27 de desembre de 2016, a les 11:30 h

174 estudiants de disseny col·laboren amb Kibuc, una de les principals empreses del sector del moble català

L’empresa col·labora per segon any amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat per promoure els estudis professionals en l’àmbit del disseny.  Els alumnes treballaran en àmbits com el disseny de mobles, l’aparadorisme o la publicitat..
Ampliar

Lectures 4105 lectures   Comentaris Cap comentari
Jornal.cat © 1999 - 2017

Edita
Xadica
Membre de
acpg
Amb el suport de
Generalitat de Catalunya
Subscriu-te als titulars de Jornal.cat per RSS   Troba Jornal.cat al Facebook   Segueix Jornal.cat al Twitter